ΛΕΥΚΑΔΑ: Τηλ.(26450)95009,Fax(26450)95609

Kιν.Τηλ.6976006909 ΑΘΗΝΑ: Τηλ.2106134268  

 
 
 
 

Στην ανατολική πλευρά του νησιού σε δύο ανεξάρτητα κτίρια & σε καταπράσινη έκταση βρίσκεται η νεόχτιστη Villa Agni.
Μόλις 250 μέτρα από την παραλία της Δεσίμης και 4 χλμ από το κοσμοπολίτικο Νυδρί η Villa Agni διαθέτει ανεξάρτητα δωμάτια άριστα επιπλωμένα και εξοπλισμένα (TV, air condition, κουζινάκι, ψυγείο) ατομικό μπάνιο με ζεστό νερό όλο το 24ωρο, και βεράντα με θέα την πισίνα και τον πανέμορφο όρμο του Βλυχού. Επίσης υπέροχο κήπο, ασφαλές parking, bar στην πισίνα οπου ο επισκέπτης μπορει να απολαύσει το πρωινό του ή το ποτό του σε φιλικές τιμές.
Στα 600 μέτρα από το συγκρότημα υπάρχει Super Market, φούρνος, εστιατόρια και λιμανάκι για όσους έχουν σκάφος να το δέσουν.

ΛΕΥΚΑΔΑ

Η Λευκάδα είναι ένα από τα επτά νησιά του Ιονίου Πελάγους. Συνδέεται με την ξηρά με πλωτή γέφυρα. Σε όλο το νησί επικρατεί το πράσινο της ελιάς και του κυπαρισσιού. Είναι το μοναδικό Ελληνικό νησί που μπορείτε να έρθετε με το αυτοκίνητο σας χωρίς να μπείτε σε πλοίο.  

Αξιοθέατα

Ο επισκέπτης αξίζει να επισκεφθεί Λαογραφικά Μουσεία όπως στον Κάβαλο, Καρυά, Νυδρί, την Δημόσια Βιβλιοθήκη στην Λευκάδα, τους καταρράκτες στο Νυδρί, το φαράγγι της Μέλισσας κοντά στο χωριό Λαζαράτα, την Χοιροσπηλιά κάτω από το χωριό Εύγηρο , το Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης.  

Διασκέδαση

Μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του σε παραλίες αφ’ ενός στην ανατολική πλευρά που είναι και η πλέον αναπτυγμένη τουριστκά όπως Νικιάνα, Νυδρί, Σύβοτα, Μικρός Γιαλός, Δεσσίμι Βλυχού, Αγιοφύλλι, αφ’ ετέρου στην δυτική πλευρά όπως Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Κάθισμα, Αϊ Γιάννη, Μύλοι, Κάστρο, Βασιλική.  

Αθλήματα, παιγνίδια και εκδρομές

Οι παραλίες της Βασιλικής & του Αϊ Γιάννη είναι ιδανικές για Wind Surfing. Στο Νυδρί υπάρχουν πολλές οργανωμένες επιχειρήσεις για κάθε είδους παιγνίδια με την θάλασσα. Επίσης καθημερινά αναχωρούν πολλά πλοιάρια που ξεναγούν τον επισκέπτη στα κοντινά νησιά οπως Μαδούρη, Σκορπιό, Σπάρτη, Μεγανήσι, Καστό, Κάλαμο, στην σπηλιά τού Παπανικολή αλλά και στις παραλίες Λαγκάδα, Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Αγιοφίλι. Οι βυθοί της Λευκάδας ιδίως ανατολικά είναι ιδανικοί για καταδύσεις.  

 
 
  Listing 11.9 Opening and reading a file line by line

Δωμάτια
Χώρος Κτιρίων
 
 

 

 

ΛΕΥΚΑΔΑ: Τηλ.(26450)95009,Fax(26450)95609

Kιν.Τηλ.6976006909 ΑΘΗΝΑ: Τηλ.2106134268